Lid worden van GVV

Wanneer iemand belangstelling heeft en meer wil weten over de lessen dan is er de mogelijkheid twee maal vrijblijvend mee te trainen. Na die twee lessen kan besloten worden lid te worden van onze vereniging. U ontvangt vervolgens het inschrijfformulier welke volledig ingevuld ingeleverd kan worden bij de leiding. U mag het ingevulde formulier ook scannen en digitaal naar de penningmeester versturen. 

Peuter- en Kleutergym

Een aanbod van Gymnastiekvereniging Veenwouden dat speciaal is bedoeld voor de peuter van 2½ tot 4 jaar. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. 

 

Contributie:

EUR 8,75 per maand voor 45 minuten per week les

Klik voor meer INFO
Beweegdiploma

Wij bieden lessen aan om het beweegdiploma te halen. Naast het zwemdiploma wordt namelijk ook een beweegdiploma landelijk ingevoerd. De peuter of kleuter krijgt les in hele brede beweegvormen, die de basis van vrijwel alle sporten vormen (dus niet alleen voor gymnastiek en turnen!). Wij hadden als vereniging de primeur in Feanwâlden en omstreken.

 

GVV geeft het beweegdiploma in samenwerking met Cbs de Frissel te Feanwâlden

 

Contributie:

EUR 11,50  per maand voor 1 uur per week les

Seniorengym

Seniorengym houdt het lichaam soepel. Bij de warming-up komen alle spieren even aan de beurt. Daarna volgt een circuitje en/of een balspel. Veel oefeningen worden op muziek gedaan. Plezier en gezelligheid staan hoog in het vaandel. 

 

Contributie:

EUR 17, 50 per maand voor 1 uur per week les

Turnen heren

Advies: mail het secretariaat voor de juiste dag en tijd. De leiding bepaalt in welke turngroep uw zoon begint. 

Contirbutie:

EUR 11, 50 (<12 jaar) per maand voor 1 uur per week les

EUR 13,00 (>12 jaar) per maand voor 1 uur per week les

Vanaf 3e uur 10% korting

Turnen dames

Advies: mail het secretariaat voor de juiste dag en tijd. De leiding bepaalt in welke turngroep uw dochter  begint. 

 

Contributie:

EUR 11,50 (<12 jaar) per maand voor 1 uur per week les

EUR 13,00 (>12 jaar) per maand voor 1 uur per week les

vanaf 3e uur 10% korting

Acrobatische gymnastiek

Acrogym, oftewel acrobatische gymnastiek, is een onderdeel van gymnastiek/turnen dat wordt uitgeoefend met zijn tweeën, drieën of zelfs vieren. Bij acro is het belangrijk om samen te werken. Je werkt aan partnerelementen zoals bijvoorbeeld torens bouwen of salto’s gooien. Daarnaast werk je aan je individuele elementen zoals bijvoorbeeld radslagen, overslagen of spagaten. Al deze elementen verwerk je daarna in een dans op muziek. 

 

Bij acrogym is het leuk om samen te werken in je eigen team. Je kiest/krijgt muziek, je werkt aan de choreografie, je werkt aan het perfectioneren van de elementen en uiteindelijk laat je je oefening zien op de wedstrijden. Het is belangrijk om een goede uitstraling te ontwikkelen en te laten zien wie je bent!


 

Contributie:                                                                              

€11, 50 (<12jaar) per maand voor 1 uur les per week

€13,00  (>12 jaar) per maand voor 1 uur les per week

 

Vanaf het derde uur 10% korting!

Groepspringen

Het maken van een perfecte salto, wie droomt er niet van. Samen met een groepje een serie perfecte sprongen neerzetten, op ieder niveau, is voor de deelnemer maar ook voor de toeschouwer een lust. Op iedere uitvoering/demo zie je de minitrampoline terugkomen met of zonder toestel zoals het paard en kast. Binnen onze vereniging komen we uit op instap, E, D, C en B niveau. De wedstrijden voor groepsspringen zijn aan het begin van het seizoen en staan in die tijd centraal in de training.

 

Springen maakt onderdeel uit van de turnlessen. Iedere keer aan het begin van het seizoen worden springgroepen tbv de wedstrijden geformeerd en zal tijdens de turnlessen voor de wedstrijden worden getraind.

Contributie:                                                                              

€11, 50 (<12jaar) per maand voor 1 uur les per week

€13,00  (>12 jaar) per maand voor 1 uur les per week

 

Vanaf het derde uur 10% korting!

Freerunnen 8+

Free Running is het overwinnen van hindernissen op een zo vloeiend en snel mogelijke manier. Een goede manier om uit te zoeken wat je wel en niet kan, omdat het scherp inzicht, het taxeren van de risico's en de juiste beslissingen nemen vereist. Free Running is een sport waarbij niks in de weg staat. Je verplaatst je van A naar B met allerlei trucjes.

Contributie:

EUR 16,50 per maand voor 1 uur per week les 

EUR 28,00 per maand voor 2 uur per week les     

Jazzdance 
Als jij graag beweegt op muziek en niet stil kan zitten, dan is jazzdans de ultieme sport voor jou. Tijdens de jazzdanslessen wordt er op muziek gedanst, aan de lenigheid gewerkt en is de krachttraining ook een onderdeel die we niet overslaan. Er wordt in het hele jaar aan verschillende wedstrijden en optredens mee gedaan, zowel in groepsverband als individueel. Er wordt op verschillende niveaus en leeftijden gewerkt, dus voor iedereen genoeg uitdaging!

 

Locatie: sporthal de Hoantserid

Contributie:

EUR 14,00 per maand voor 1 uur per week les

© 2019 Gymnastiek Vereniging Veenwouden - website by MK

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now